VRAGEN OVER "WORD EEN UIT DE DUIZEND"


 • Betaal ik echt maar €1?

  Inderdaad, jouw bijdrage voor De Mantel is slechts € 1 per maand (of € 4 indien je een fiscaal attest wenst). 
  Om de transactiekosten te beperken worden de 12 maanden wel in 1 keer betaald, dus gaat een bedrag van € 12 (of € 48 ingeval van fiscaal attest) van je rekening af.

   

 • Is Twikey veilig?

  Zeker en vast. Ons team heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van veilige bancaire oplossingen. We ontslaan onszelf als we niet boven de marktstandaarden uitkomen. De veiligheid en de performantie van het Twikey framework en de technologie werden door twee toonaangevende veiligheidsorganisaties getest en gecontroleerd. Een samenvatting van beide onderzoeken kan op aanvraag worden verkregen.

  Uw privacy is waardevol en voor ons een topprioriteit.

 • Wordt de informatie correct opgeslagen? En waar wordt die opgeslagen?

  We slaan alle informatie op in veilige datacenters. De informatie wordt enkel binnen Europa opgeslagen. Onze opslagprocessen worden ook geauditeerd.

 • Wat biedt Twikey aan de consument?

  Wij laten u toe om op een eenvoudige elektronische manier een domiciliëringsopdracht of incassomachtiging goed te keuren. U hoeft geen papieren document te tekenen of naar de bank (website) te gaan. Met Twikey ziet u bovendien in één oogopslag een overzicht van alle mandaten. Banken die met ons samenwerken, zullen deze ook tonen in hun eigen internet bankomgeving.

  Een domiciliëringsmandaat of incassomachtiging kan op elk moment veranderd of geannuleerd worden. Twikey verwittigt uw leveranciers.

  Voorbeelden:

  - Als u wenst te veranderen van bank, hoe gaat u al uw leveranciers op de hoogte brengen van deze verandering? U kan de hele dag documenten invullen, naar uw bank gaan of telefoneren of u kunt Twikey gebruiken.

  - Voor een wijziging van rekeningnummer geldt dezelfde problematiek.

  - Uw adres is gewijzigd: geen probleem, verander het éénmalig in Twikey en wij verwittigen de leveranciers die u wenst te informeren.

  - Enkele leveranciers zullen u toelaten een voorkeursmoment voor de betaling te bepalen (bv elke laatste donderdag van de maand) of u kan een maximumbedrag ingeven. Dit zal het beheer van uw rekeningen vereenvoudigen.

 • Hoe gebruik ik Twikey als consument?

  Ofwel bent u door uw leverancier uitgenodigd, ofwel neemt u zelf het initiatief om via de website van uw leverancier een mandaat of machtiging te aanvaarden. In beide gevallen hoeft u zich slechts éénmalig te registreren op Twikey. Eenmaal geregistreerd, kunt u alle mandaten of machtigingen aanvaarden. De tijd van papieren documenten is voorgoed voorbij.

  Alle mandaten worden gebundeld in één overzicht.

  Alle banken die bij ons aangesloten zijn kunnen deze mandaten ook tonen in uw eBanking overzicht.

  Om een goedkeuring te geven hebt u enkel een elektronische ID nodig of een betaalkaart (Visa, Mastercard, Maestro), een rekeningnummer en een BIC code (buiten de Benelux).

 • En wat als u achteraf niet akkoord bent met uw factuur?

  Hoe gaat u uw mandaat of machtiging annuleren of wijzigen? De bank speelt hier géén rol (meer) in. Via Twikey kunt u dit elektronisch doen en behoudt u de volledige controle. Via enkele eenvoudige stappen kunt u de domiciliërings-actie ongedaan maken.

 • Kan ik een eenmalige bijdrage leveren?

  Natuurlijk. Alle giften zijn welkom. 


  Een eenmalige bijdrage storten kan op rekeningummer: BE28 7755 8807 2120 (GKCCBEBB)
   

  Tenzij u anders verkiest wordt uw naam ook toegevoegd aan de carewall voor een gift vanaf €60 (particulier) of €600 (Verenigingen, serviceclubs, bedrijven).

 • Wie zijn de initiatiefnemers van “Hart Voor de Mantel”?

  Het initiatief van Eén uit de duizend / Hart voor de Mantel werd gelanceerd door een werkgroep die zich de “Vriendengroep van De Mantel” noemen. Deze werkgroep kwam spontaan tot stand uit de overtuiging dat De Mantel de huidige kwaliteit van hun dienstverlening ook in de toekomst moet kunnen garanderen. Zij hebben zich als doel gesteld om de structurele financiële tekorten van De Mantel op te vangen, en zorgen er op deze manier eveneens voor dat de werking van De Mantel de aandacht krijgt die ze verdient. De leden van de werkgroep zijn Dirk Beheydt, Rik Decock, Steven Deconinck, Jean-Pierre Dejaeghere, Frank Lesage, Stijn Thermote, Christine Declercq, Bart Vanhoutte (secretaris) en de voorzitters Joke Vervenne en Ria Devos.

Met medewerking van

Wij maken gebruik van cookies

De website van Een Hart voor De Mantel maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info